piątek, 14 listopada 2014

PASTA Z TUŃCZYKA I PESTO Z SUSZONYCH POMIDORÓW


Składniki
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 3 łyżki pesto z suszonych pomidorów
  • 1-2 łyżeczki ulubionej musztardy
  • posiekana dymka
  • sól, pieprz
Przygotowanie
Najpierw zróbcie pesto z suszonych pomidorów, najlepiej z tego przepisu. Z tuńczyka odlejcie sos- potrzebne będzie nam tylko mięso. Kiedy już to zrobicie, po prostu połączcie wszystkie składniki (pesto, tuńczyk i musztardę), wymieszajcie i  przyprawcie. Posypcie posiekaną dymką. 
Pyszne z chrupiącym chlebem (dla nas ideał z tym chlebem ), naleśnikami i makaronem.







5 komentarzy:

  1. domowe pasty to coś, co uwielbiam! zdecydowanie wygrywają z tymi kupnymi :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Święta prawda! Nawet nie myślę o kupowaniu past :) Pozdrawiamy!

      Usuń
  2. Lubię pasty z tuńczyka, ta musi być smaczna :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo lubię wszelkiego rodzaju pasty. Ta wersja bardzo mi pasuje :)

    OdpowiedzUsuń

Lista zakupów.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...