Składniki
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
- 3 łyżki pesto z suszonych pomidorów
- 1-2 łyżeczki ulubionej musztardy
- posiekana dymka
- sól, pieprz
Przygotowanie
Najpierw zróbcie pesto z suszonych pomidorów, najlepiej z tego przepisu. Z tuńczyka odlejcie sos- potrzebne będzie nam tylko mięso. Kiedy już to zrobicie, po prostu połączcie wszystkie składniki (pesto, tuńczyk i musztardę), wymieszajcie i przyprawcie. Posypcie posiekaną dymką.
Pyszne z chrupiącym chlebem (dla nas ideał z tym chlebem ), naleśnikami i makaronem.
domowe pasty to coś, co uwielbiam! zdecydowanie wygrywają z tymi kupnymi :)
OdpowiedzUsuńŚwięta prawda! Nawet nie myślę o kupowaniu past :) Pozdrawiamy!
UsuńLubię pasty z tuńczyka, ta musi być smaczna :)
OdpowiedzUsuńSmacznie .
OdpowiedzUsuńBardzo lubię wszelkiego rodzaju pasty. Ta wersja bardzo mi pasuje :)
OdpowiedzUsuń